Sinds 1984 vertegenwoordiging van Deutsche Messe in BeLux

De Deutsche Messe AG viert in 2017 haar 70-jarig bestaan! Vanaf de eerste Export Fair in 1947 is ze in zeven decennia uitgegroeid tot ’s werelds grootste vakbeurs voor kapitaalgoederen in binnen- en buitenland. Met een omzet van 301 miljoen euro in 2016, behoort het bedrijf tot de vijf grootste vakbeursorganisatoren in Duitsland. Tot haar eventportfolio behoren onder andere internationale vakbeurzen als de HANNOVER MESSE (industriële technologieën), de LABVOLUTION (laboratoriumtechniek, biotechnologie), de CeMAT (intralogistiek en supply chain management), de didacta (onderwijs), de DOMOTEX (tapijt en vloerbedekking), de INTERSCHUTZ (brand- en rampenbestrijding, noodhulpdiensten en veiligheid) en de LIGNA (houtbewerking en bosbouwtechniek). Met circa 1.200 medewerkers en 66 vertegenwoordigingen, dochtermaatschappijen en vestigingen is ze in meer dan 100 landen aanwezig.
Global Fairs is al jaren in België en Luxemburg de vertegenwoordiging van bijna alle internationale vakbeurzen die door Deutsche Messe in Duitsland en internationaal georganiseerd worden. U kan bij ons terecht voor alle informatie over exposeren: van de aanmelding tot het helpen bij de voorbereiding van uw beursdeelname. Aangezien wij al meer dan 30 jaar in het vak zitten, hebben we een goed netwerk kunnen opbouwen en hebben wij veel ervaring en expertise kunnen verwerven wat betreft uw gehele beursdeelname: van de voorbereiding, coördinatie en organisatie tot de marketing. Voor veel van onze beurzen bieden wij u ook andere vormen van beursdeelnames aan, bijvoorbeeld via een groepstand of themapaviljoen. Voor subsidiëring van beursdeelnames kan u trouwens terecht bij FIT of AWEX. U kan bij ons ook inlichtingen verkrijgen over het bezoeken van een beurs of over de desbetreffende persinformatie.
Wilt u graag partner worden van één van onze beurzen? Heeft u een vraag? Neem dan snel contact met ons op om de details te bespreken.