Sinds 2017 vertegenwoordigt Global Fairs ook NürnbergMesse in België en Luxemburg

NürnbergMesse is één van de 15 grootste vakbeursorganisatoren ter wereld. De portfolio beslaat zo’n 120 nationale en internationale vakbeurzen en congressen zowel in Neurenberg als wereldwijd.

 

Het zijn de mensen, hun ideeën en hun producten die van de NürnbergMesse een wereldwijd succesvolle beursorganisator hebben gemaakt. Dit succesverhaal is tegelijkertijd ook het mandaat voor alle acties in de toekomst. Het is het doel van NürnbergMesse om de beslissende impuls te leveren voor de zaken van zijn klanten. Want op alle evenementen zijn het namelijk vooral de gasten uit het buitenland die van een vakbeurs een wereldwijd toonaangevende vakbeurs maken. Elk jaar nemen ongeveer 30.000 exposanten en 1,4 miljoen bezoekers deel aan de vakbeurzen van de NürnbergMesse Group, dat ook dochterondernemingen heeft in China, Noord-Amerika, Brazilië, Italië en India. Het aandeel van de internationale exposanten op evenementen die NürnbergMesse organiseert, is 41 procent, het internationale karakter van de vakbezoekers is met 22 procent ook van een hoog niveau. Wereldwijd heeft de NürnbergMesse Group een netwerk van ongeveer 50 vertegenwoordigers die actief zijn in meer dan 115 landen.

 

Sinds 2017 vertegenwoordigt Global Fairs in België en Luxemburg bijna alle internationale vakbeurzen die door NürnbergMesse in Duitsland en internationaal georganiseerd worden. U kan bij ons terecht voor alle informatie over exposeren: van de aanmelding tot het helpen bij de voorbereiding van uw beursdeelname. Omdat wij al meer dan 30 jaar in het vak zitten, hebben we een goed netwerk kunnen opbouwen en hebben wij veel ervaring en expertise kunnen verwerven wat betreft uw gehele beursdeelname: van de voorbereiding, coördinatie en organisatie tot de marketing. Voor veel van onze beurzen bieden wij u ook andere vormen van beursdeelnames aan, bijvoorbeeld via een groepsstand of themapaviljoen. Voor subsidiëring van beursdeelnames kan u trouwens ook terecht bij FIT of AWEX. U kan bij ons ook inlichtingen verkrijgen over het bezoeken van een beurs of over de desbetreffende persinformatie.

 

Wilt u graag partner worden van één van onze beurzen? Heeft u een vraag? Neem dan snel per telefoon of email contact met ons op om de details te bespreken.

Wilt u meer weten over NürnbergMesse, klik dan hier.